Fullspäckade helger o veckorna fulla me pl...

img_6743 (MMS)

Fullspäckade helger o veckorna fulla me plugg.. Typ.. Festen me klassen i fredags va skit skoj! Va ute en runda på Stars & Stripes o dansade lite me! Lördag morgon kl nio körde vi till Ullared, inte farligt bakis bara trött så de va inte så farligt som jag hade fasat för! Fick köa lite mer än en halvtimme för att komma in så va inte så farligt. Mycke shopping blev de på sex timmar! :) I söndags va jag o Tuva på bio me Jeanette o Leia. Supermysigt!!!! Efter bion åkte Tuva me Leia hem o jag körde hem o hämta Haylie för Micke skulle spela golf. Vi gick en lång runda i Kallinge sen kom Micke o käkade tacos allihopa! En jätte mysig söndag me familjen Karlsson/Broström! :) På fredag ska jag till Malmö för en underbar weekend!!! Gå på ladies night bland annat! De va tänkt som ett tio års jubileum, de e tio år sen vi började gymnasiet ihop, jag, Josse, Jeanette o Sofie. Men nu har tyvärr Sofie blivit sjuk så blir inte riktigt som vi tänkt oss. Men vi tre får göra de bästa av situationen o försöka ha en mysig helg i alla fall! :)


Ännu en vecka som gått! Förra helgen va lu...

img_3186 (MMS)

Ännu en vecka som gått! Förra helgen va lugn, hade fredagsmys, va på leklandet, åt middag hos mamma lördag o middag i Hässleholm på söndagen. :) Denna helgen kommer bli sjukt bra! Har sett fram emot den länge! I mon ska vi ha fest me klassen hemma hos Anna, sen utgång i Karlskrona! På lördag ska vi åka till Ullared, kanske inte de optimala om jag e bakfull.. Men men.. På söndag ska jag o Tuva gå på bio me Jeanette o Leia! Mys ska de bli!! :) Ha de gott o ha en trevlig helg! :)


Huvudvärk.. Huvudvärk.. Varit nervös inför...

img_5740 (MMS)

Huvudvärk.. Huvudvärk.. Varit nervös inför seminarium vi hade idag. Redovisade vårt grupparbete o de gick skitbra!!!! :) Så jävla skönt! Önskar bara de va fredag idag, känns som om de e de! Men i mon så!! Fredagsmyyys!! :) Häromkvällen va jag o Anna me Emelie ute i stallet i red en runda! Har inte ridit på flera år o de va verkligen underbart kul!! Kommer definitivt göras om! :) Strax hämta tjejerna på dagis! Fick sätta på dom vinterjackor i morse, svin kallt! :/


Hemma från en jätte mysig kväll hos Emma, ...

img_0795 (MMS)

Hemma från en jätte mysig kväll hos Emma, Daniel o Ofelia!! Barnen hade jätte roligt o vi blev bjudna på god mat o Emma o jag delade på en flaska vin! Så nu kommer jag somna gott ikväll! :)


Äntligen fredag! Men den e snart slut.. Ve...

img_1205 (MMS)

Äntligen fredag! Men den e snart slut.. Veckan har gått sjukt snabbt o mitt huvud bara snurrar emellanåt.. Undrar ibland om jag verkligen kommer palla me den här utbildningen i 3,5 år... De e så jävla mycke hela tiden. O nu fick vi tillbaka den första examinationsuppgiften. 7 underkända av 10 i klassen.. Jävligt hårda krav alltså.. Men va bara få saker att komplettera på min så blev lite irriterad att dom sätter underkänt då.. Men men fick svar på min andra exam. Uppgift o den va utmärkt tyckte läraren! De svåra e ju hur man ska skriva, hur man får skriva, hur man ska referera o massa skit. Massvis att tänka på hela tiden.. Men men nu e de helg så tänker inte lägga energi på de på helgen!!! Haft en jätte mysig fredag me mina kärlekar i mitt liv! Så otroligt glad att jag har min familj! Vi åt en god middag o myste i soffan me popcorn! Riktigt fredagsmys tyckte Tuva o Haylie! O min lilla Haylie som inte alls e så liten längre! Börjat kissa på pottan o e såå duktig!! O världens mysigaste när man lämnar henne på dagis nu, vinkar o ger slängpussar! :) O min Tuva som snart blir fyra år! En otroligt envis o bestämd dam som gärna bråkar me mig varje morgon när vi har bråttom! ;) Men hon e så underbar, så glad att mina tjejer blivit så himla fysiska som dom e, ger så mycke kärlek, närhet med pussar o kramar varje dag! Underbart! <3 I morgon ska vi till Kallinge o mysa hemma hos Emma, Daniel o Ofelia!! :)


Syskonkärlek! <3 Dom har så himla roligt i...

img_1394 (MMS)

Syskonkärlek! <3 Dom har så himla roligt ihop o de e så underbart att se hur mycke dom tycker om varandra! Micke har blivit försäljningschef! Så glad för hans skull! :) De firade vi i förra veckan, jag ordnade barnvakt en kväll o så va vi ute o åt o gick på bio. <3


RSS 2.0