Go' kväll

Lugn kväll, till skillnad från igår.. Livet hade varit underbart o perfekt på alla vis om de inte vore för omgivningen. Mår så dåligt av detta. Hur länge ska vi behöva ha de så här?! I alla år nu eller?! Mår så sjukt dåligt av detta... Livrädd för hur barnen ska påverkas. Tuva har redan påverkats... De e inte rättvist!



I morgon fyller vår underbara dotter Tuva 3 år! Tänk att hon fyller 3 år?! Tiden går så fort, för fort!.. Hon e så härlig nu Tuva, inte ofta hon får utbrott eller knäppa ideer som hon för ett tag sen hade jämt.. Hon tycker vi ska ha en bebis till! ;) Vid middan igår pratade vi om bebisar, jag sa att jag vill nog ha en bebis till om några år när flickorna blivit större, Micke sa att han tyckte nog de räckte me barn. Tuva höll me mig helt o hållet att vi skulle ha en bebis till o sa till Micke; "Men pappa, vi kan skaffa en bebis när du jobbar!!!"

Haylie har blivit en mästare på att klättra! Hon älskar att klättra upp i Tuvas säng, så sitter hon där o stutsar o e överlycklig! Även trappan e kul o klättra i...





Målat Tuvas hand o fot! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0