11 mars

Idag kom Liam så idag har vi varit o fotograferat oss till tidningen. Ska bli spännande o se om de blev bra, e lite tveksam till de. ;)
Mickes familj har varit här idag. O en tjej från trygg hansa me så vi har fixat me försäkring på Haylie nu.
Idag åker Mickes jobb till Miami. Dom har vunnit en resa dit. Micke stannar hemma, trist för honom o missa den men e glad att han stannade hemma me oss! Han har ju vunnit en resa till, till Bali i april så han går ju inte helt lottlös i alla fall. ;)

Igår kväll badade vi Haylie. Tuva tyckte de va kul o titta på o hon la sina badleksaker i baljan så Haylie skulle få låna dom. :) Hon e verkligen sån fin storasyster! Så himla mån om henne, så fort hon skriker säger Tuva till att hon e ledsen o att vi ska ta upp henne! O klappar alltid om henne o hjälper till o byter blöja o allt! Så skönt att hon tycker så mycke om henne o inte blir svartjsuk. Va väldigt nervös för de innan Haylie kom att Tuva skulle känna sig osido satt o o bli svartsjuk osv. Men de funkar verkligen jätte bra! Så lycklig över vilka fina flickor vi fått! Haylie e verkligen en nöjd bebis! Än så länge i alla fall.. Bara hoppas att de håller i sig!

Om bara snön kunde försvinna o bli lite vår nu hade de varit såå underbart!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0